Helgkurs, tema groundwork- och longetest

Heroe, PRE född 2009

Är du nyfiken på hur ground work- och longetestet går till? Kanske till och med sugen på att så småningom göra ett test? Eller vill du bara veta mer om fördelarna med detta arbete?

Den 22-23/9 har du möjlighet att komma till Övre Jäder, Jönåker för att få lära dig mer om vad som ingår i testet, varför man gör detta arbete och hur det går till. Du kan komma med eller utan häst. Plats för 6 deltagare med häst. Åskådarplatser finns det gott om.

Jag kommer att visa testet med någon av mina hästar och berätta om vad jag gör, fallgropar och vad som är viktigt att tänka på. Det blir också gott om tid för frågor.

Kostnad med häst: 1900:- I avgiften ingår tre individuella arbetspass, gemensam teori, box eller hage, för- och eftermiddagsfika samt moms.
Åskådarplats: 200:- I avgiften ingår att du kan följa alla deltagare med häst, teori, för- och eftermiddagsfika samt moms.
Lunch tar du med själv (mikro finns), eller äter på golfrestaurangen på andra sidan vägen.

Observera att giltig anmälan ska göras via mail till lindh.anna@gmail.com. Observera även att vem som helst kan anmäla sig redan nu, men till och med den 19/8 är det förtur för de av mina elever som är intresserade av att göra ett test så småningom. Därefter meddelar jag övriga om det finns plats. I mån av plats kan även du som vill göra annat än ground work- och longearbete delta med häst.

För deltagare med häst finns möjlighet till övernattning i vår fina uthyrningslägenhet. Specialpris för kursdeltagare är 250:-/natt.

Det går bra att komma med din häst på fredagskvällen, om du vill det.

Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *